Over ons

Projectenbureau Fjild

Projectenbureau Fjild zet zich in voor de ontwikkeling van een duurzaam en circulair leven. Bij Fjild geloven we in het creëren van een betere toekomst door middel van samenwerking, innovatie en actie. Onze missie is het stimuleren van kansrijke en duurzame vernieuwing, waarbij we anderen uitdagen om bij te dragen aan een wereld waarin mensen, planeet en welvaart in harmonie samenkomen.

 

Met onze wortels stevig verankerd in de samenleving, streven we naar een goede balans tussen People, Planet, Profit. Dit betekent dat we niet alleen streven naar ecologische duurzaamheid, maar ook naar sociale rechtvaardigheid en economische welvaart.

 

Sinds onze oprichting hebben we met trots verschillende projecten geïnitieerd en uitgevoerd die bijdragen aan een duurzamere toekomst. Van het verminderen van voedselverspilling tot het ondersteunen van huishoudens met een beperkt budget, elk project dat we aanpakken, is gericht op het maken van positieve veranderingen in onze gemeenschap en daarbuiten.

 

Door samen te werken met een diverse groep partners en stakeholders, streven we ernaar om impact te maken op meerdere fronten en een verschil te maken in de wereld waarin we leven. Bij Projectenbureau Fjild geloven we dat door samen te werken, we grotere hoogten kunnen bereiken en een duurzamere toekomst kunnen creëren voor ons allemaal.

Missie, visie en doelstellingen
Ons team